Tuesday, January 15, 2013

Pengiring tetamu - Majlis perutusan tahun baru 2013

Salam


Oklah.. ni nak share,, for last week punya activty, selai dari MC dan EL aku jugak jd Pengiring Tetamu untuk majlis perutusan tahun bru kp kat PICC.. ni semua sebab Madi -membe opis aku.. kebetulan dia jadi LO tu.. so aku pun join sekali. alang2 bosan kt opis xde keje diulang xde keje.. hihihihihi

SO aku kena sampai awal dalam pukul 7.30pg,,pepagi aku dh settle bebudak tapi taska bukak pukul 7pg,, erm so memang rushing gaklah aku ke PICC pagi tu.. terus straight dr rumah je kesana..
So sampai2 kami dah diberi breakpast free.. nyum2.. tapi aku mkn laju2 sebab pagi tdi dh rushingkan so x selera nak makan.. so kami terus pergi ketempat yang patutnya kami berada.. apa lagi kata pengiring tetamu , kat escalator lah jawabnya.. tunjuk jalan.. xpe janji cumel je aku haritu.. makan pree and  besh sgt bg jasa berkhidmat..

And majlis abes dalam pukul 12 thari.. makan and kamipun balik opis balik.. cuma aku rasa ralat skit dgn urusetia majlis ni, bukan apa.. macam x sedia.. aku yang x dtg briefing and raptai., sekali bg taklimat dh faham and kalau korg as a urusetia apa salahnya bgtahu full operasi majlis.. korg kena ingat, kami2 nilah yang orang jadikan tempat untuk bertanya.. mana dewan itu, mana toilet, kat mana nk makan.. ni kami plk kena pandai2 cr sendiri.. haluuuu korang igt PICC tu kecik ceneot ke......


with madi,,, memang ni jelah muka kami berdua..

dress up aku hari kejadian


So mcm malu terus aku nak pakai Pas Urusetia tu.. adehh gara2 aku sendiri tak tahu kat mana dewan alternatif bila dewan sebenar penuh.. malu wehh bila orang tanya ?/ tetamu tahun ni memang ramai,, nasiblah senyuman aku manis haritu so depa yang rasa mcm kelam kabut tu agak berpuas  hati gak lah dgn layanan kami urusetia ni.. huhuhuhu

Kali ni jemputnya si stacy dgn Hafiz awan nano.. tapi depa dtg nyanyi and balik.. adoyaiii nipun satu.. x bleh ke korang salam peminat2 yang ada ni ha... tapi bukan akulah.. Ryan je mint si Nano ni aku minat lagu2 dia je.. and sore dia -tu bukan kira mint ke ain.. hihihihi

Agak kecewa disitu ok gara2 mereka pergi begitu shaja,, Dato Din pun leh standby lama kot.. huhuhuhu sibuk gak depa ni.. dahlah korang nyanyi lagu Transformasi pendidikan je.. huhuhuhu apakah!!! positif ain positif - ok korang ada show pasni kena rushing..

So lastly... penat gak kena berdiri selama 2jam,, tapi aku ok je,, xde hal punya., kt umah berjema-rjam aku berdiri x duduk.. bersilat apatah lagik.. hihihihihihi

Kalau after ni ada jemputan.. maybe aku patut fikirkan dululah samaada nak jadi lagi ke taknak..

1 comment:

  1. AKU YANG NYANYI NGAN DORANG PON X SEMPAT SALAM..MMM

    ReplyDelete