Tuesday, January 15, 2013

Batu Belah Batu bertangkup bawak aku pergi Paris..

Salam

Erm ko perasan tajuk.. sama je dgn status FB hahhaha.. ni semua gara-gara Ryan.. grrrrrrrrrrrrrr aku dh plan dah  balik ni nak tengok setia hujung nyawa.. alih2 dia bantai nak layan mickey mouse + jack the netherlands pirates + agent oso -- semua ni marathon kat disney Channel.. hambekkk

Aku siap pujuk,

Me: Ryan meh kita tengok kat laptop nak, mama bg kopok
Ryan: Taknak , Ryan nk tengk TV
Me: Bolehlah Ryan, kat laptop tgk sambil makan kopok
Ryan: Taknak!! *nangis*

Grrrr panas je hati aku terus aku up status panggil batu belah batu bertangkup, sambil tu aku tunjuk status kat hp tu depan mata dia,, respon dia

Ryan: *tercenggang-cenggang and heran tgk aku*

aku memang dh x senang duduk, aku nak tengok drama tu lah.. aku kalau dh follow drama2 ni mulalah aku x sng hati ka;au x tengok.. sekali Ryan pla boleh wat mcm tu kat aku.. sedeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Aku siap jerit2 .. "Batu belah batu bertangkup... bawak aku pergi paris (knp paris)*  Ryan x bg aku tengok TV... tolonglah batu oiii" korang nak tahu apa respon dia???

Ryan:Mama, bisinglah, tepilah , Ryan nk tengok mickey ni-sambil menolak muka mama dia yang wat muka seposen depan tv.. huhuhuhuhu

aduhaiiii napa harus mcm ni.. abah tolonglah beli tv satu lagik.. kita tarik hypp tv tu kat tv tu.. mama sedey kenapa nasib mama macam ni... kenapa anak2 mama buat mcm --- ok paling sedey punya ayat aku ni tau.. hihihihi

Erm.. namun semua ni mimpi semata.. mama jelah tengok rancangan ulangan.. pasni adik2 dh besar.. korang jelah conquer tv tu k... biarlah mama g tgk wayang je.. hambekkkk tv mama lagi besar tau... -sedapkan hati..

Pas aku up status kat FB.. 23likes.. ok korang memang suka kan nasib aku mcm gini.. hhuhu
Kenapa Paris : sebab aku sendiri tak tahu mak tanggang tu telan dek batu tu pegi mana,, so nanti kalau batutu telan aku bwk ke paris.. senanglah laki dgn anak2 aku nk cri aku bawak balik - ok tak kelakar.. *eyes roling*

Aku tahu harinipun aku bakal berperang dgn Ryan pasal TV again.. sampailah Khamis.. harini aku kena umpan Ryan skitlah.. supaya misi berjaya..

Doakan aku ye kengkawan _ apa kes pasal tv pun doa bagai.. ahahahahhahaha

No comments:

Post a Comment

Post a Comment