Thursday, January 17, 2013

Entri yang Tertinggal.. - Mardhiah Salleh

Salam

OK.. disebabkan kat opis ni x bleh nk upload gambr,., apasal ntah. so aku terpaksa memasukkan gambar kt umah and kat opis barulah aku dapat nk edit post2 berkenaan.. huhuhuh

Oklah.. entri ni khas utk ko MADI oii..  sila jgn terharu.. sebnarnya dh lama nk buat entri ni tpi x buat2... oklah ingat tak besday aku last month for last year hahahah... x ckp sebulan lagipun umur aku 27 ni ha.. hihihih so madi telah ikhlas hati bagi hadiah besday seperti di bawah ini.. kiut sgt...

Apa yang aku nak cerita.. aku memang suka tau music box atau snow ball ni.. sangat2 suka dri aku kecik.. masa kapel zaman remaja dlu pun aku selalu berharap besday aku , aku dpt hadiah menda ni.. dahlah besday aku kan time2 lepas merry chrismas so memang berlambaklah kedai2 souvenier jual menda alah ni.. tapi aku dh tentu hope orang bg.. hahahahhaha tambah2 kalau time tu kapel bg surelah cam feeling2.. katapun budak sekolah kan hahahahhahaha

OKlah si Madi ni bleh plak bg benda ni.. sure lah hari2 before tido aku dok tengok je dua menatang kiut dalam ni dok gerak2.. kenapa nak tido.. sebab cepat skit mata lelap bukan sebab aku byangkan madi ye.. hahahhahahahah -serammm

Tapi aku pnh dapat tapi swan, still ada lagi kat KG.. cuma aku nak je yang mcm ada orang menari tu bleh tak? hihihihihihi sapa nak bg angkat tangan...

oklah,, aku campur je entri ye.. ni plak masa kami pergi berjimba-jimba ke Mines, kunun2 nak window shopping je,, and survey rebat telefon last2 betul2 cuci mata,, hahahhaha

Mas x tau nak mkn apa.. aku terasa plak nak makan laksa kat old town sume gara2 cik Azian yang bg aku makan aitu.. hahahhaha so ni antara keindahan kekeyangan kami.. actually benda ni x terplan pun.. kami decide di saat2 akhir.. hihihihi tapi syok gak sekali sekala kuar mcm ni kan madi kan ...


Ice Lemon Tea - Berdua lebih baik

Aku dan Laksa

Madi dan Nasi Lemak..-- dia ni memang nasi pilihan utama
harap2 pasni kita kuar lagi seronok2.. chill2 kan kan... hahahahhahaha

3 comments:

  1. hahahaa.. wahhh, ade entry khas utk i... ok2, lain kali kite akn adekn aktiviti ini secara TETAP setiap bulan.. ihihihih

    ReplyDelete
  2. madi tak mo kasi kat aku ke..kakakka

    ReplyDelete