Thursday, May 10, 2012

Hari yang BZ KINI...

Salam.. Lama sungguh aku rasa x jengah blog ni.. huuisshh sgt2 bz dgn twin2 aku tu.. sampaikan aku rasa nak g toilet pun kena abaikan.. hihihi ok nilah cabran kalau korg ada anak TWIN ok.. hihihi Pagi ni je aku rasa cam melayang-layang je otak ni sbb letih sgt mlm td x tdo.. tapi nk tdo pun xleh byk lg menda aku nk buat.. lepas je tempoh berpantang semuanya macam biasa and rutin untuk aku biasakan dgn twin ada lagi sebulan.. huhuhu Twin sekarang semakin cerdik,,. dah boleh di agah and boleh senyum . hihihi suka suka suka.. hihihi masa sebulan haritu twin dah naik sekilo.. meanns masing2 dah 3.6 and 3.7.. i like.. membesar bagai johan.. hihihi abg rayyan pun dh semakin cerdik dan knal adik2 dia.. and kalau suruh jaga adik conpirm dia twar diri [punya memula mrmang kekok tapi skrg x lagi .. aku dh smakin biasa dgn life bersama 3 hero ni.. yeehaa,,, twin aku ajar guna CD-cloth diaper. bukan apa. nk kurgkan cost lah.. x mampu plak rasanya nak beli pampers byk2.. huhuhu.. nasiblah twin ok and xde masalah. cm memula abg masalah gak.. cuma yg aku frust aku x dpt nak Full BF diorg.. sedih kan.. sbb susu x mncukupi utk 2 org.. xpe nantri mama try tuk produce lagi ye.. ;) and oklah.. rasa nak melantak pulak.. twin sedap tido tu.. hihihi

1 comment:

  1. UNTUNG LA DUDUK UMAH NI...BILA MAU MASUK KIJO NI...

    ReplyDelete