Tuesday, November 22, 2011

SUKAN SEA ----> BOLA SEPAK..



Salam....



Akhirnya sukan SEA dh nk sampai penghujung.. dalam byk2 sukan yang aku tgk.. ni lah full aku tgk game bola sepak.. tapi kalau bukan sukan sea pun memang aku suka tgk bola sepak punya perlawanan.. hihihih ; ) ..

Sebab apa.. sebab kalini Malaysia lawan Indonesia.. hihihihi ntah kenapa rasa mcm aku nk sgt Malaysia menang kat tangan Indonesia, bukan negara lain... hihihihi tapi memang bikin jantung kasi jatuh lah.. dup..dup..dup...dap.. last2 bila semua lembk.. and masa Tambahan pun dh bg jumpalah pada penalti..

Aku paling x suka bab Penalti sbb apa... uishh jantung bikin gegar wa cakap lu.. mata x moh tengok indonesia sepak... rasa cam xleh terima kenyataan je.. namun kalau dh rezeki malaysia tu x kemana.. kapten yang aku tgk mcm hensem plak mlm tadi.. telahpun golkan gol terakhir./.. alhamdulillah.. biarlah menang di Penalti pun.. yang penting.. tercatat dalm sukan SEA --Malaysia menang emas.. hihihihi..

Respect kat KFCM sebb sgt kemas pelukan bola dia walaupun diserang bertubi-tubi.. .. aku punya jeritlah tengok sorg2.. en suami xde mlm tadi.. tapi dia agak kurang skitlah tgk bola pun.. hihihi aku yg excited lebih.. naib rayyan tido x terkejut mama dia jerit2 malam tdi.. hihihihi

Apapun.. Tahniah Harimau Muda... atas kemenangan kali Kedua berturut ini.. semoga Malam esok kejayaan menempa semula bila perlawanan degn Syria plak.. sian diorg penat.. go Harimau muda...Go.....

p/s: rasa x nak stop mulut cite pasal bola mlm tadi.. syok gile dia punya thrill


1 comment: