Monday, January 21, 2013

Si Pembuli

Salam...

aiyark... bila dia adalah yang paling kecik habes semua dia nak buli.. last weekend kami x kemana-mana hanya stay kt rumah je.. sedeyy kan... tapi xpe memang aku nk kemas rumah abes2an pun.. hihihi so kejadian berlaku berulang-ulang... adehh wat mama naik darah and pecah perut je...

Ini semua sebab si Pembuli ni ha

tengok  muka pun dh mcm pembuli kan
Aku tak tahulah ikut perangai siapa?? aku ke?? -nampak sgt aku selalu buli org kan.. hihihi tapi dia tersangatlah buat mama mengucap.. cth mcm yang berlaku.. si abang2 dia tgh main diam2 kot.. dtg dia rampas apa saja yang abang2 dia pegang, and pastu bawak lari sambil toleh2 belakang motiff.. menyakitkan hati abang2 dialah kan.. aishhh ini budak tecikkan

Pastu kalau aku or abah dia marah atau bebel nak tahu apa dia buat.. datng and terus tampar muka kami atau pukul peha kami.. adoii melawan tau... ini budak....

Si Abg Rayyan dia surelah x sampai hati nk marah kan.. so terus ngadu kat mama and abahnya, si abg rizqi apa lagi meraunglah ..

Adoiiii kes2 membuli dia sangatlah bergiat aktif.. tiap masa dibahannya aja si abang2 dia...
Biasa budak ni.. sampaikan semalam abah dia marah dia sambil jeling2.. barulah dia cebik tapi x nangis2.. after 2,3 kali camtu dia bantai gelak and dtg kat abah dia nak tampar abah dia.. seee
tepuk dahi terus mama dan abah...

Sekarang ni.. kat rumah memang keje aku menjerit budak ini.. gara2 galak sangat membuli orang dgn suara garau dan tangan yang lasak tu malam td mengigau menangis-nangis, penat sgt siangnya kot....

Mangsa2 Buli dia adalah :

Abg Ryan

Abg Rizqi
Abang2 dia dahlah selalu beralah dengan dia.. tapi yang beshnya nak jd cerita agaknya si Abg Rizqi dia x lehtahan dr siang kena buli je mlm td before dia.. si Iffat ni sibuk nk rampas mainan kat abang dia.. sedangkan mainan dia ada je.. terus si abang dia tolak sekali je ha hambek jatuh terletang.. meraung si adik,, si abang terus dtg kat aku landing baik.. seolah-olah nak suh biarkan je adik dia meraung.. hahhahaha adoiiii

Bila anak makin ramai,, makin macam2 la ragamnya.. ye..... anakku/..ooo ankku...

2 comments:

  1. hehehe seronokkan ade budak nakal comel camni..

    ReplyDelete
  2. seronok wat aku jd tarzan.. adehhhhhh

    ReplyDelete